Reflexions sobre la universitat

He trobat, amb molta alegria, un portal sorprenentment ric i interessant sobre el món universitari al context gallec-espanyol-català i més o menys immediat nostre. La cosa en qüestió es diu Fírgoa, que sembla ser que en gallec vol dir “escletxa” i està vinculada a la Universidade de Santiago de Compostela. En pesco dues coses interessants, per obrir boca.

La universitat moderna

La primera és aquesta imatge, que m’ha fet gràcia, ja que no sempre es troba humor gràfic sobre el món universitari. La segona és l’enllaç al document Privatización encubierta de la educación pública que han fet Stephen J. Ball i Deborah Yudell per a la Internacional de l’Educació.

Related Posts

Una ètica 2.0 per a un món 2.0?

El món 2.0 ha trencat fronteres i ha trencat els vells esquemes d’una societat estratificada. L’ètica, com a corpus normatiu que limita i endreça la conducta humana, es pot haver vist superada per l’esclat de les tecnologies socials. Però el món 2.0 té també límits ètics? Els ha perdut o són diferents? Segurament, la primera […]

Read More

Un decàleg de màrqueting sense data de caducitat

KISSmetrics compila un Decàleg de consignes de màrqueting de tots els temps. Estan desevolupades aquí: http://blog.kissmetrics.com/10-marketing-quotes.

Read More

1 Comment

  • […] Joan Mayans de la Junta del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast, acostuma a aportar visions interessant de la universitat. En el seu últim article ens presenta una visió divertida de la universitat, però el que m’ha interessat més el document Privatización encubierta de la educación pública de Stephen J. Ball i Deborah Yudell fet per a la Internacional de l’Educació. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WTF?

L'any 2006 era inevitable tenir un blog.
Cinc o sis anys després ja m'era tan impossible mantenir-lo actiu com dolorós esborrar-lo.

La conseqüència de totes dues afirmacions és la raó de ser d'aquest espai, que conté els meus articles, reflexions i opinions sobre l'evolució de la cultura digital, economia del coneixement i les relacions entre tecnologia i societat.

Què busques?

Intagramitats