Apunts, reflexions i opinions sobre la societat digital i l'economia del coneixement
 • Reflexions sobre la universitat

  1
  scissors
  November 30th, 2007JoanApunts, autors/idees, General, Links destacats

  He trobat, amb molta alegria, un portal sorprenentment ric i interessant sobre el món universitari al context gallec-espanyol-català i més o menys immediat nostre. La cosa en qüestió es diu Fírgoa, que sembla ser que en gallec vol dir “escletxa” i està vinculada a la Universidade de Santiago de Compostela. En pesco dues coses interessants, per obrir boca.

  La universitat moderna

  La primera és aquesta imatge, que m’ha fet gràcia, ja que no sempre es troba humor gràfic sobre el món universitari. La segona és l’enllaç al document Privatización encubierta de la educación pública que han fet Stephen J. Ball i Deborah Yudell per a la Internacional de l’Educació.

One Response to “Reflexions sobre la universitat”

 1. […] Joan Mayans de la Junta del Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast, acostuma a aportar visions interessant de la universitat. En el seu últim article ens presenta una visió divertida de la universitat, però el que m’ha interessat més el document Privatización encubierta de la educación pública de Stephen J. Ball i Deborah Yudell fet per a la Internacional de l’Educació. […]

Leave a Reply