Jo no. O bé, només aquest fragment exegètic i vehement de la meva identitat virtual. El cas és que estreno aspecte del bloc. Després de dos anys i escaig, he decidit aprofitar una renovació del ‘core’ de programació del wordpress per mirar-me algunes dotzenes de temes i he acabat optant per aquest que ara veieu, dissenyat per AZ Money.

La veritat és que em sento com si portés roba nova. Malgrat no ser un blogger asidu i tot i passar setmanes sense enrecordar-me’n d’aquest racó, la continuïtat que experimento amb aquest raconet digital s’ha intensificat en aquest procés de maquillatge i actualització.

Com que porto alguns posts rajant dels CMSs, ara ho he de compensar. La veritat és que la flexibilitat i l’eficàcia de gestió del WordPress és fantàstica i refrescant. Potser perquè permet toquetejar el codi dins el mateix back-office, potser perquè permet i recompensa la participació de l’usuari en la customització fins al nivell que l’usuari vulgui. Sigui com sigui, m’ho he passat bé preparant-hi un rotatori d’imatges per a la capçalera (de moment, hi surt Barcelona, Dalt Vila, Es Vedrà, un parell de jocs de colors i una senyal de tràfic divertida… premeu F5 per jugar-hi), un altre de recomanacions al lateral, a més de jugant amb alguns nous addons i widgets que desconeixia completament.

Gràficament, que és el que més es veu, he volgut hipercromatitzar-me. Passar del bloc de blanc predominant a una major presència de colors cridaners, tot i que, crec, equilibrats. El mèrit és del tema triat. A més, pel que fa a la usabilitat, he volgut passar a una sola columna de recolzament i ampliar el layout inicial a 1024 píxels. Crec que és la primera vegada que prescindeixo del tot de les resolucions de 800.

En qualsevol cas, i com que les captures de la Way back machine no sempre són acurades, m’he volgut guardar una foto fixa del web abans del passat cap de setmana … A vosaltres, què us sembla?